Hvem er

Stella Elkjær.

Jeg er 47 år og Alene mor til en ung mand på 19 år og arbejder til daglig som procesoperatør i Kalundborg


Jeg er født i Sverige men er opvokset her i danmark. Jeg har altid været en meget kreativ person og startede i skolen med at synge i skolekor og senere i band sammen med min søster. Senere fandt jeg min plads som billedkunstner. Til at starte med var det kun for hyggens skyld, for at få tiden til at gå imens jeg var på barsel med min søn. Men jeg nød at male, det var mit frirum.. et sted hvor jeg kunne slå tankerne fra og slå mig løs i farvernes verden.


Idag er det blevet en del af mig. Jeg elsker at male og jeg elsker farver. Et billed kan bringe glæde i livet, Det kan lyse et hjem op. Et billed fyldt med farver kan give et hjem et helt andet indtryk og liv.


 jeg kan ikke forstille mig en verden uden at kunne male. Mine malerier er abstrakte, malet i akryl og fuld af farver. mit primær maler redskab er spartlen. Med den  bygger jeg billedet op lag på lag i de farver der i processen falder mig ind og stille og roligt kommer billedet til livs.


Mit mål med denne hjemmeside er at komme ud til et bredt publikum og vække folks syn for farver. Mit indtryk er at mange folk er bange for farver. De er bange for billeder som mine med mange farver ville være for voldsomme over deres sorte sofa eller neutralfarvet hjem. Det ville jeg forsøge at ændre på.. jeg ville vise dem at et farverigt billede ville lyse deres hjem op og bringe liv til deres hjem.